Fan napao Biebera, on mu uzvratio šakom!

Foto: TMZ

Nije ga puštao...

Incident u Barceloni/ Fan napao Biebera, on mu uzvratio šakom!

Čini se da Bieberu Španjolska ipak neće ostati u lijepom sjećanju: posjetio je i FC Barcelonu i po svemu sudeći dobro se provodio, no jučer se ipak dogodio veliki incident. Jedan fan dotrčao je do njegova auta i zgrabio ga kroz otvoren prozor!

Dok su ostali belieberi koliko-toliko mirno pozdravljali Jusa koji je spustio prozor da im pozdrave uzvrati, jedan fan prišao mu je i zgrabio ga, odbijajući ga pustiti! Iznervirani Justin je reagirao tako da ga je udario, kako bi ga se konačno oslobodio!

Snimku događaja objavio je portal TMZ, a agresivni dečko završio je sa raskrvavljenom usnom i potpuno izgubljen. Hm, nadamo se da mu neće pasti na pamet da  pokrene tužbu i pokuša "izvući" novac za odštetu.

Dosad je europska turneja protekla mirno, i Justin je uživao, no i češki fanovi su se prije koji dan također pošteno osramotili kad su urlali i jurnuli na Biebsa, a netko mu je čak spustio gaće! Takvih stvari, srećom, u Zagrebu nije bilo: svi koji su ga susreli izjavili su da je on normalan dečko, a fanovima svaka čast na pristojnom ponašanju.

 

Što vi mislite? Tko je pretjerao: Justin ili fan?