Fan koji je napao Biebera odlučio ga je ipak tužiti!

Foto: Instagram

On jednostavno tvrdi da nije mislio ništa loše...

Jedva je dočekao?/ Fan koji je napao Biebera odlučio ga je ipak tužiti!

Fan koji je napao Biebsa neposredno prije koncerta u Barceloni tako što je dotrčao do njegovog automobila i kroz prozor ga zgrabio za majicu, odlučio je ipak pokušati dobiti odštetu.

Njegovo ime je Kevin Ramirez (18), a zbog svog agresivnog ponašanja dobio je od Biebera udarac te završio raskvavljene usne. Sad je izjavio da je čitavu stvar prepustio odvjetnicima. “Razočaran sam i povrijeđen. Nije to trebao napravitii. Sve je sad u rukama mojih odvjetnika i oni se bave time. Ne mogu vam dati više informacija”, ispričao je on za jednu radio postaju.

Kad su ga pitali zašto je tako uopće prišao Justinu, on kaže da nije uradio ništa loše. “Mislio sam da on to želi jer mu je prozor bio spušten. Nisam ni pomislio da bi me mogao udariti. Samo dan ranije viđen je na aerodromu kako se pozdravlja s fanovima pa sam mislio da nam se želi približiti” .

Kevin očito želi uvjeriti da ga je Jus pozvao da mu priđe! “Znao je da nema ograda i da ćemo mu prići. Mogao je samo da mi makne ruku umjesto da me napadne” kaže on i dodaje da nakon tog nije ni otišao na kocert. “Volio sam Justina ali sebi sam ipak važniji. On više ne voli svoje Beliebere”.

Hm, na žalost, ovakve stvari su već viđene. Malo je teško za povjerovati da Kevin baš toliko ne zna gdje su granice i pravila ponašanja, te da se baš nikada nije zapitao kako bi njemu bilo da ga tako netko nepoznat zgrabi i ne pušta..?

 

Kevin Ramirez, Instagram

kev5