Evo na što je Selena Gomez potrošila najviše novca...

Foto: Instagram

Selena žali za djetinjstvom, no ipak može uživati poput odraslih....

Prerano odrasla?/ Evo na što je Selena Gomez potrošila najviše novca...

Selena Gomez, kojoj na karijeri možemo zavidjeti, nedavno je u jednom intervjuu priznala da i nije baš sve u njenom životu tako bajno. Ona se, naime, smatra prerano odraslom i žali što nije mogla više uživati u djetinjstvu. Jer, Seleni je bilo samo 7. godina kad je dobila svoju prvu glumačku ulogu u TV showu "Barney i prijatelji", a tako se prerano zatekla u društvu odraslih pa je "pokupila" sve njihove navike.

Selena je zaradila puno novca, no nije ga potrošila na sve ono na što bi vjerojatno svatko mlad potrošio, nije kupila skupi auto, nije kupovala skupocjenu odjeću, niti živjela na visokoj nozi... Najveći dio zarađenog novca izdvojila je kako bi otplatila kredit koji je njena obitelj imala za obiteljsku kuću! To je, kaže Selena, najskuplja stvar na koju je potrošila novac.

"I ponosna sam na to, jer sam tako pomogla mami koja je napravila apsolutno sve za mene", izjavila je Selena. Inače, i dandanas novac koji zaradi najradije troši sa svojom obitelji u Texasu.

Selena trenutno marljivo radi na svom novom albumu, čiji izlazak planira 9. listopada. Selena kaže da će ovaj album biti predivan, te da je on rezultat njenog "ponovnog rođenja".