Evo koliko će vam novca trebati...

Foto: Instagram

Justin i Halsey promoviraju njegovu nadolazeću turneju...

Želite upoznati Justina Biebera?/ Evo koliko će vam novca trebati...

Justin Bieber promovira svoju novu turneju, a s pjevačicom Halsey i pjesmom "Feeling, oduševio je fanove...

A njegovi fanovi su vjerojatno jedni od najbrojnijih i najžešćih na svijetu, i Justin Bieber stalno naglašava kako su mu oni na prvom mjestu i kako će za njih napraviti apsolutno sve!

Ipak, u to su fanovi nedavno posumnjali. I jako se razočarali: jer, ukoliko netko želi kupiti VIP paket za njegov nastup i upoznati ga (američka turneja, koja počinje 3. ožujka 2016.g. u Seattleu), morat će izdvojiti - 2.000 dolara (otprilike oko 14,500 kuna)!

VIP paket zove se  “The Ultim ate #Purpose Experience,” a sadržava raniji ulazak u dvoranu, VIP mjesta u prvom redu, Meet & Greet s Bieberom koji uključuje selfie, backstage turu i album "Purpose" - dakle, sve to košta 2000 dolara. No ni drugi paket nije za svačiji džep: “I’ll Show You  #Purpose Experience” paket nešto je "jeftiniji", cijena mu je "samo" 925 dolara (oko 7000 kuna), a ukoliko si ga netko želi priuštiti, dobit će raniji ulazak u dvoranu, VIP mjesta, i grupno fotografiranje s Bieberom.

Sve je ovo pojedine fanove (jer stvarno, koliko beliebera ima toliko novca?) toliko razočaralo da su na Twitteru pokrenuli #JusticeForBrokeBeliebers (#Pravda za Siromašne Beliebere).

Ovo su neki od njihovih postova...

bbbb

 

bi34