Evo kako je Justin već razočarao fanove...

Foto: Instagram

Obećao je iskupiti se...

Problemi na turneji!/ Evo kako je Justin već razočarao fanove...

Turneja "Purpose" nedavno je započela, no Justin se već osjeća iscrpljeno (što mu i ne treba zamjeriti, njegovi nastupi vrlo su zahtjevni). Ipak, fanove je razočarao svojom nedavnom objavom na Instagramu: tj. objavio je kako neće više održavati meet&greets, jer se, napisao je, osjeća emocionalno iscrpljen i depresivan.

Fanovima je napisao podulji post isprike, uz fotku s malim fanom.

"Uživam vas upoznavati, no nakon toga osjećam se izmoreno i nesretno", napisao je. "Ono što fanovi očekuju pa do onoga što sam ja zapravo, prevelik je teret na mojom leđima, i ne želim ugroziti daljnje nastupe. Ne želim vas razočarati, no obećao sam vam show i albume, i to ću i ispuniti. Nemojte biti prestrogi prema meni..."

Mediji prenose da je Justin zapravo dobio ovaj naputak od zaštitara koji imaju pune ruke posla s opsjednutim fanovima, jer ne poštuju pravila (kap koja je prelila čašu opsjednuta je djevojka, koja je već na njihovoj "crnoj listi", te mu se na koncertu u L.A.-u previše približila).

Zaštitari se boje za njega, smatraju da bi mu se nešto moglo i dogoditi, a to bi moglo onda i ugroziti sve daljnje nastupe. Šteta, jer sigurni smo da postoje pravi, iskreni fanovi koji jedva čekaju upoznati ga, no priliku su im upropastili oni "zaluđeni".

Fanovi, koji su za takav meet & greet's platili vrtoglavih 2.000 dolara jako su bijesni i razočarani, no Justin je obećao da će im se nekako iskupiti.

Podsjetimo, turneja je započela 9.ožujka, a planira se 64 nastupa u Sj. Americi i 50 u Europi. Završit će 29. studenog u Londonu, a početkom studenoga Justin nam stiže i u Zagreb...

 

Objava koja je rastužila fanove...

bib790