Eda Sheerana nećemo viđati godinu dana, evo i zašto...

Foto: Instagram

"Dosta mi je buljenja u ekran!"

Pozdravio fanove/ Eda Sheerana nećemo viđati godinu dana, evo i zašto...

Ed Sheeran često iznenađuje fanove svojim objavama (sjetite se samo kako je fanove nasamario lažnom tetovažom), a novo iznenađenje od njega stiglo je nedavno.

Najprije nas je iznenadio izjavom na jednoj australskoj radio postaji da ga neko vrijeme nećemo viđati na nastupima jer mu je puknuo bubnjić: „Skočio sam glupo u vodu i puknuo mi je bubnjić“, izjavio je Ed. Operacija bubnjića zakazana je u siječnju 2016.g., a Edu će trebati i oporavak.

No ono što je ovih dana fanove posebno šokiralo,njegova je objava na Instagram profilu: Ed je odlučio isključiti se s interneta i svih društvenih mreža, ugasiti mobitel, ignorirati mailove... i to do sljedeće jeseni, jer želi svijet vidjeti kroz vlastite oči, a ne kroz ekran. Vrijeme bez interneta i društvenih mreža iskoristit će tako da putuje svijetom, tj. da živi punim plućima.

„Bilo mi je lijepo zadnjih 5 godina, no shvatio sam da živim tako da svijet gledam kroz ekran, pa umjesto da sam svugdje i uvijek dostupan, želim putovati svijetom i vidjeti što sve propuštam“, napisao je.

Fanovi su, naravno, šokirani, no Ed ih je malčice oraspoložio najavom svog novog, trećeg albuma. "Ako me volite, shvatit ćete zašto sam se iskopčao. Moj treći album je na putu, i to je nešto najbolje što sam dosad napravio. Vidimo se svi sljedeće jeseni!"

Bravo za Eda, a fanovi će, čini se, morati prihvatiti da neko vrijeme neće moći zaviriti u njegov život. Osim ako ne poklekne pa objavi kakvu zgodnu fotku s drugog kraja svijeta...

 

Edova objava na Instagramu...

sherrr