Ed Sheeran, Ellie Goulding... Pogledaj tko sve stiže u Milano!

Foto: MTV

Uz Eda Sheerana, nastupit će i Ellie Goulding!

2015 MTV EMA/ Ed Sheeran, Ellie Goulding... Pogledaj tko sve stiže u Milano!

Nakon što je Pharrell Williams, potvrdio svoj nastup na MTV EMA 2015, u Milanu, popis izvođača puni se najpopularnijim imenima svjetske glazbene scene, što znači, čeka nas nezaboravna večer!
Ed Sheeran, osim što će biti voditelj te večeri, udružit će snage sa zvijezdama londonske scene - bendom Rudimental i nastupiti na dodjeli!

Miljenica publike, britanska pjevačica Ellie Goulding, također će po prvi put nastupiti na EMA pozornici u sklopu vlastite svjetske turneje. A tu su i pojačanja: R&B zvijezda Jason Derulo, te moćni duo, Twenty One Pilots, koji osvajaju srca i simpatije fanova svojim eksplozivnim nastupima.

A naravno, ne trebamo zaboraviti ni prezentere: prvi potvrđeni prezenteri nagrada su megapopularni nizozemski DJ i producent Martin Garrix i “slatka mala lažljivica” Shay Mitchell iz hit serije “Pretty Little Liars”. Ed Sheeran će uz pomoć Ruby Rose voditi ovogodišnju MTV dodjelu europskih nagrada, koja će se prenositi uživo iz dvorani Mediolanum Forum u Milanu u nedjelju, 25. listopada u suradnji sa Expo 2015.
Prijenos dolazaka na crveni tepih počinje u 20 sati, ceremonija dodjele u 21 sat!
 
Glasanje u svim kategorijama se odvija na MTVEMA.COM i traje do subote, 24. listopada u 23:59, osim za Best Adria Act za koju glasanje traje do 14. listopada u ponoć. U utrci za najboljeg regionalnog izvođača ove godine su 2CELLOS, Hladno pivo, Sassja, Daniel Kajmakoski i Marčelo. I vi možete glasati za svog favorita!