Edu je Eminem pomogao da prestane mucati!

Foto: Instagram

"Prihvatio sam biti čudak..."

Čudno dijete/ Edu je Eminem pomogao da prestane mucati!

Ed Sheeran ne taji da je imao problema u djetinjstvu, a u zadnje vrijeme sve više i više o tome otvoreno priča. Tako je nedavno pružio podršku Američkom institutu mucanja, na čijoj je svečanosti nastupao, ali i održao iskren i emotivan govor. O svojim je problemima pričao bez imalo srama!

„Bio sam jako čudno dijete. Imao sam veliku mrlju na licu koji su mi uklanjali laserom kad sam bio jako mali: jedan dan zaboravili su mi dati  anesteziju, i tada sam počeo mucati. Imao sam i velike ružne naočale koje smo dobio od zdravstvenog osiguranja. A falio mi je bubnjić na jednom uhu, tako da je mucanje zapravo i nije bio neki problem...", rekao je Ed.

Mucanja se uspio riješiti, a evo tko je bio zaslužan za to:

"Moj ujak Jim rekao je mom tati da je Eminem novi Bob Dylan, da kao i on, priča priče, pa mi je otac kupio jedan Eminemov album kad sam imao 9 godina. Naučio sam svaku riječ s tog albuma, od naprijed i natrag kad mi je bilo 10. Eminemova glazba je brza i pomogla mi je da se oslobodim mucanja!"

A dao je i lijep savjet svima koji su, na neki način, drukčiji: "Mucanje i neobičnost ne treba te zabrinjavati. Ako si čudan, nemoj brinuti. Prihvati svoju neobičnost. Samo nastavi dalje..."

Nemamo što drugo dodati, nego svaka čast, Ede!