Dovedi frenda i poduplaj gige!

Tele 2 časti! / Dovedi frenda i poduplaj gige!

Ovih blagdana najbolji prijatelji postaju nabolji gigatelji! Svi bonaši koji dovedu svog frenda u Tele2 imat će udvostručne gige i to pune 2 godine – a isto vrijedi i za frenda!

Ako je u tvom pismu Djedu Božićnjaku jedna od želja brdo gigabajta, onda veselju i sreći ovih blagdana nema kraja! Sve je full jednostavno: dovedi svog prijatelja u Tele2 mrežu, redovito mjesečno aktivirajte slagalice i uživajte u dvostrukim gigabajtima svaki mjesec kroz iduće dvije godine. Prijatelja neće biti problem nagovoriti na GIGATELJSTVO jer samo u Tele2 5GB + 5GB i 1000min/SMS vrijedi 79 kuna mjesečno.

Promocija Najbolji gigatelji vrijedi za korisnike bonova i traje do 31. prosinca 2018. godine. Nakon što prenese broj u Tele2, tvoj prijatelj treba samo SMS porukom na 13111 poslati tvoj broj mobitela (osobe koja ga je dovela) i oboje automatski ulazite u promociju.

Uz duple gigabajte koji ti omogućavaju još više surfanja po društvenim mrežama, pregledavanja videa ili igranja online igrica, Tele2 bonaši, kad god požele, mogu odabrati slagalicu koja najbolje odgovara njihovim potrebama i razgovarati bez naknade za uspostavu poziva te imati potpunu kontrolu troškova. Kroz portal MojTele2 dostupne su ti i dodatne usluge poput šeranja gigabajta s prijateljem kad ti zaškripi ili spasilice kad zaškripi njemu. Učlanjenjem u BONus ekipu, Tele2 bonaši jedini imaju mogućnost dobivanja nagrada za svoju vjernost Tele2.

Uz ovakvu ponudu, lako je uživati u gigateljstvu i bezbrižnom surfanju uz još više zajedničkih fotografija na Instagramu, videa na YouTubeu i objava na Facebooku!