Nismo bili iskreni!

foto: Instagram

I njima se dogodi...

Dolan Twins priznaju/ Nismo bili iskreni!

Prošli je tjedan na Twitteru Ethan Dolan otkrio da ima nekih zdravstvenih problema. Priznao je da nije bio iskren i da je bio u prilično lošem psihičkome stanju. 20. i 21. srpnja  svojim je fanovima rekao da je bio na operaciji ruke, no danas su on i brat Grayson objavili video "It's Time To Be Honest". U videu su priznali koliki je pritisak stalno zabavljati fanove te su progovorili o anksioznosti koja dolazi zajedno u paketu sa slavom na društvenim mrežema.

Ethan je u filmu izjavio: "Dosta mi je pretvaranja!"

 "Bili smo usred snimanja videa, puno smo toga imali u planu, ali odjednom sam shvatio kako neke stvari nećemo moći izvesti", objašnjava Ethan. "Počeo sam gubiti kontrolu nas svojim ponašanjem. Tada je došao Grayson i pokušao me umiriti. Bio sam skroz izvan sebe."

"Pokušao sam smiriti Ethana, jer ne volim gledati svoga brata, kojeg volim, u takvom stanju" nastavio je Grayson. "Pokušao sam ga uhvatiti, ali on se istrgnuo i počeo trčati. Krenuo sam za njim, uhvatio ga, i obojica smo pali na zemlju. Kad sam ustao, moj mali prst na ruci bio je slomljen."

Ethan je dodao: "Sve sam vas iznevjerio jer sada nema novoga videa i nisam siguran da sam u stanju smisliti nešto novo jer moj mozak više ne funkcionira u toj točki. Mojem bratu je stalo do mene, vama je stalo do mene. Zbog čiste frustracije, učinio sam nešto stvarno glupo, razbio sam prozorsko staklo. Nisam razmišljao u tome trenutku, samo sam želio nešto razbiti. Pogledao sam u svoju ruku i ugledao da sam se porezao. Nikad se još u životu nisam tako ozlijedio."

Obojica su otišla u bolnicu, Grayson je dobio gips, a Ethanu su šivali ruku. Kasnije se na rengenu vidjelo kako je ostalo staklo u Ethanovoj ruci pa je morao na šivanje.