Dođi, vidi, probaj!
Dođi i provjeri zašto je judo "nježan put"!

Black Belt Open 2018./ Dođi, vidi, probaj!

reći po redu međunarodni Black Belt Open judo turnir održat će se u subotu 10. 2. 2018. u Sutinskim Vrelima. Građanstvu otvara svoja vrata u 9.30 sati i pruža mogućnost da se judo ne samo vidi već i isproba.

U Sutinskim Vrelima treću godinu zaredom održat će se međunarodni Black Belt Open judo turnir za dječake i djevojčice od 6 do 14 godina te mlađe kadete do 16 godina i kadete koji se bore u uzrastu do 18 godina. Mladi zagrebački turnir ustrajan je u namjeri da iz godine u godinu okuplja sve više i više zaljubljenika u ovaj olimpijski sport koji prerasta okvire sporta. Pod motom "Dođi, vidi, probaj” posjetiteljima otvara vrata 10. 2. 2018. u 9.30 sati i pruža mogućnost da se judo doživi ne samo u „teoriji“, već i u praksi.

„Black Belt Open okuplja vodeće klubove u Hrvatskoj i pruža jedinstvenu priliku svim zainteresiranima da vide judaške borbe od najranije dobi pa sve do kadetskog uzrasta, te saznaju sve što ih zanima o judu na jednom mjestu. Ove godine idemo korak dalje, pod motom „Dođi, vidi, probaj“ posjetitelji će moći i stati na tatami i isprobati jednostavnije vježbe i tehnike. U judo probaonici ima mjesta za svakoga - od male djece pa sve do baka i djedova jer judo nema dobnih niti spolnih ograničenja“, istaknuo je Ivan Tomašić, predsjednik kluba i organizator Black Belt Open turnira.

Organizatori očekuju da će na turniru Black Belt Opet 2018. svoje vještine na tatamiju demonstrirati više od 500 natjecatelja i natjecateljica iz 40-ak domaćih i stranih klubova. Black Belt Open odvija se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba te Zagrebačkog i Hrvatskog judo saveza.

 

Judo 3

 

Judo 4