Demi, Zendaya i Hailey protiv Taylor!

Foto: Instagram

Ljubomora ili?

Na čijoj si ti strani?/ Demi, Zendaya i Hailey protiv Taylor!

Rat se nastavlja, podjele su počele. Nekima je dosta "savršenstva" Taylor Swift, nekima je dosta klana Kardashian...  I fanovi, ali i zvijezde biraju strane u ratu između Kim Kardashian/Kanye West i Taylor Swift. Čini se da se većina zvijezda pridružila timu Kim/Kanye, jer, najprije je to učinila Demi Lovato kad je na svoj Twitter profil stavila objave Taylorinog bivšeg dečka Calvina Harrisa. 

Sad se pridružila i Zendaya, koja je na svoj Twitter profil stavila objave svojih fanova “Drago mi je što Zendaya nikad nije htjela biti dio Taylorine ekipe …” ili onog na kome je Zendaya u društvu Kim, Katy Perry, Taylor i Selene, uz komentar, “Izbacite Zendayu sa slike, ona je čista.” Zendaya je te objave maknula, no internet je zabilježio dokaz.

Hailey Baldwin definitivno je na strani Kanye Westa i Kim Kardashian: ona je na sve stavila samo emotikone koji plješću, no to zapravo nije ni čudno kad joj je Kyle Jenner najbolja prijateljica.

Selena je zasad još jedina na strani Taylor Swift. Ona je na sve objavila samo ovo: "Nije mi jasno zašto ljudi koji imaju moć ne dižu svoj glas za važne stvari".

Što ti misliš? Na čijoj si ti strani? Je li u pitanju ljubomora i osveta ili Taylor i nije tako divna kakvom se prikazuje?