Demi Lovato za rođendan dobila Batmana!

Foto: Instagram

Rođendansku čestitku uputila joj je i Selena Gomez...

Čestitke!/ Demi Lovato za rođendan dobila Batmana!

Ovo je ljeto puno slavnih rođendana i ludi proslava, podsjetimo, rođendane su nedavno proslavile Selena Gomez, Kylie Jenner... A jučer im se pridružila još jedna slavna cura! Demi Lovato proslavila je jučer (20. kolovoza) 23. godine, a ovaj ju je rođendan dočekalo puno prekrasnih iznenađenja. Zasigurno najljepši poklon koji je dobila mali je crni psić, kojega je nazvala Batman. Malim crnim čupavcem pohvalila se na društvenim mrežama, i složit ćete se, to je savršen poklon, plus, stigao je u pravom trenutku! Demi je nedavno ostala bez svog omiljenog ljubimca, psića Buddyja, i nema sumnje da ju je maleni Batman jako razveselio.

Iznenađenje joj je pripremila i nekadašnja BFF, Selena Gomez, koja čini se, želi ponovno oživjeti njihovo prijateljstvo. Selena je Demi napisala slatku čestitku na Twitter profilu: „Demi, zahvalna sam što si se rodila. Bez obzira na sve. Zauvijek. Želim ti najbolji rođendan". Cure su inače svoj odnos zahladile prošle godine, nakon što je Demi prestala pratiti Selenu na društvenim mrežama, ljuta zbog njenog toplo-hladnog odnosa sa Justinom Bieberom.

No evo, vrijeme ipak liječi sve, Demi želimo sretan rođendan i nema sumnje da je pred njom još jedna jako uspješna godina!

"Upoznajte Batmana...", napisala je Demi pored ovog malog crnog slatkiša!

lovato