Cure iz benda  Luminize predstavljaju svoj Akustika Session serijal!

Foto: Universal Music/M. Horvat

Live-akustične snimke...

Poslušajte/ Cure iz benda Luminize predstavljaju svoj Akustika Session serijal!

Riječ je o live-akustičnim snimkama četiri odabrane pjesme, koje su djevojke snimile u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark te ih na taj način predstavile u nešto drugačijem obliku, a uključuje i obradu pjesme “Vertigo” skupine Elemental.

Sve četiri pjesme od danas su dostupne putem EP izdanja na Deezeru te u radijskom eteru, a izvedbe će biti dostupne i u obliku video-serijala. Prvi u nizu je video za pjesmu “Glavni lik”, objavljen na službenom Akustika Session YouTube/Vevo kanalu:  https://AkustikaSession.lnk.to/GlavniLik/youtube.

“Kad smo čule za Akustika Session projekt, odmah nam se svidio koncept i ideja o prezentaciji pjesama na malo drugačiji način, u drugačijem ambijentu i drugačijem aranžmanu. Ekipa je bila odlično raspoložena, a zvuk koji su postigli je bio iznad očekivanja”, otkriva Marcela iz Luminize.

“Rockmark ima posebnu vibru, gdje god okreneš glavu uočiš ime benda ili izvođača koji je ostavio neki trag na ovom svijetu, tako da je ambijent pun pogodak za ovaj projekt.”

Čitav EP od danas je dostupan u digitalnom obliku ekskluzivno putem Deezera. Video-serijal će biti otkrivan postepeno, iz tjedna u tjedan na novokreiranom Akustika Session YouTube/Vevo kanalu. Uživajte!

 

Novosti o Luminize možete pratiti na njihovoj web-stranici www.luminizemusic.com, i na Fejsu