Čudne stvari koje su fanovi bacali One Directionu!

Foto: Instagram

Zaradili su masnice, no bilo je tu i stvari opasnih po život...

Preživjeli su/ Čudne stvari koje su fanovi bacali One Directionu!

Još malo pa ćemo ih ispratiti na pauzu, no prisjetimo se što su sve doživjeli tijekom svojih turneja! Zadnji incident kad je Niall skoro opasno stradao jer ga je netko polio vodom dok je svirao električnu gitaru, još se prepričava. A zaluđeni fanovi su ih pratili, plakali, padali u nesvijest, bilo je tu i prosidba, a tek što je sve letjelo na pozornicu... Plišane igračke, grudnjaci, gaćice, uobičajena su pojava i možemo reći, najmanje bolna, no neke stvari će vas šokirati!

Tako je zaluđeni fan 2013. u Glasgowu na pozornicu bacio cipelu. A nakon Harryjevog kometara "gdje je druga cipela", doletjela je i ona - i to ravno u Harryjevo međunožje! Bacač cipela kasnije se ispričavao Harryju na njegovom Twitter profilu, no što mu je bilo? Harryju su u glavu letjele boce, konzerve...

Bio je žrtva i jedne totalno čudne obožavateljice: na kocertu u Notthingamu ravno u glavu doletio mu je - tampon! Bljak!

Bilo je tu torbica, ključeva od auta, mobitela... Niallu Horanu doletio je i mobitel koji se razbio, a na njemu su bili zalijepljeni ključevi. "Od nečijeg stana", izjavio je tada šokirani Niall.

Svaka čast dečkima, dobro je da su izvukli živu glavu! Ostati smiren dok prema vama lete svakakvi predmeti, mogu samo pravi profesionalci!