Cirque du Soleil: Dobro došli u svijet bajki!

Megaspektakl u Zagrebu! / Cirque du Soleil: Dobro došli u svijet bajki!

Ako voliš velike spektakle, bajkovite svjetove i vrhunski doživljaj, nastup ove svjetske umjetničke skupine nipošto ne smiješ propustiti!

Dva najveća svjetska diva u svijetu showbiznisa, Cirque du Soleil i film AVATAR, udružili su snage kako bi svijetu predstavili jedinstveni višeosjetilni spektakl "TORUK – The First Flight" koji stiže na pozornicu zagrebačke Arene, u sklopu europskog dijela svjetske turneje. Pripremite se za vrhunski doživljaj za sva osjetila jer očekuju vas instalacije poput upečatljivog “Dream Catchera“, visokog trinaest metara, zmaj koji pokriva 20 kvadratnih metara, Toruk s rasponom krila od 12 metara, šestonogo mitsko biće, brojni kostimi, lutke, vizualni efekti i zadivljujuće animacije... koje će sigurno ostaviti bez daha svakog posjetitelja.


TORUK – The First Flight

Arena Zagreb

7. prosinca u 20 sati

8. prosinca u 15.30 i 19.30 sati

9. prosinca u 15.30 sati

Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim!

 

Znaš li i...

  • TORUK - The First Flight već je 37. po redu produkcija kanadske atrakcije Cirque du Soleil!
  • Predstavu je dosad pogledalo gotovo milijun i pol ljudi, a odigrana je preko 350 puta u više od 50 gradova svijeta.
  • Kao inspiracija za predstavu poslužio je filmski hit AVATAR Jamesa Camerona, koji ponosno nosi titulu najuspješnijeg filma svih vremena sa zaradom od čak 3,6 bilijuna dolara!
  • Na genijalnim kostimima, koje glumci i plesači nose  u svakoj predstavi Cirque du Soleila, radi više od 300 dizajnera i krojača!
  • Nanošenje šminke na lice jednog izvođača iziskuje više od sat vremena i svaki je izvođač obučen da sam sebe našminka u sklopu pripreme za show!
  • Predstave na turneji imaju i po petnaest kamiona s opremom, a istovar i postavljanje showa traje oko 12 sati!
  • Godišnje se proda više od 10 milijuna ulaznica, tvrtka ima gotovo 4000 zaposlenika, uključujući 1300 izvođača iz 50 različitih država!