Ariana u suzama pjevala u Manchesteru...

Foto: Instagram

Za žrtve napada sakupila je 12 milijuna dolara

"Naša ljubav je jača od mržnje"/ Ariana u suzama pjevala u Manchesteru...

Ariana nije mogla suspregnuti suze dok je pjevala s dječjim zborom iz Manchestera: više od 50.000 ljudi okupilo se u nedjelju navečer na humanitarnom koncertu u Manchesteru, koji je uz Arianu, okupio i mnogobrojne svjetske zvijezde.

Iako se u Londonu i u subotu dogodio još jedan strašan teroristički napad, Ariana nije htjela otkazati humanitarni koncert, čiji je sav prihod namijenjen žrtvama i njihovim obiteljima, stradalima 22. svibnja na njenom nastupu u Manchesteru. 

"Ne smijemo se prepustiti strahu. Nikada. Naša ljubav jača je od toga",  izjavila je 23-godišnja Grande, koja je na početku koncerta održala minutu šutnje za stradale, a onda otpjevala pjesmu za 15-godišnju Oliviju koja je smrtno stradala u napadu.

Uz Arianu nastupali su i Usher, Niall Horan, Take That, Katy Perry, Justin Bieber, Chris Martin, Pharrell Williams, a gost iznenađenja bio je i Liam Gallagher iz kultnog Oasisa. Na pozornici joj se pridružio i dečko, reper Mac Miller, a zbog prstena na Arianinoj ruci mediji su počeli šuškati da se par zaručio.

Podsjetimo, One Love Manchester je rasprodan u samo 6. minuta, a Ariana ga je uživo prenosila na svojoj Facebook stranici te završila prekrasnom pjesmom 'Somewhere Over The Rainbow'.

Ariana se tijekom nastupa slomila, a utješio ju je Will.I.Am te joj pomogao da nastavi pjevati.