Ariana godinu završava kao kraljica društvenih mreža, Selena ni u top 50!

Foto: Instagram

O njoj se na društvenim mrežama najviše govori...

Stvari su se promijenile/ Ariana godinu završava kao kraljica društvenih mreža, Selena ni u top 50!

 Billboard, kompanija koja se službeno bavi glazbenim top ljestvicama u Americi, objavljuje  svaki tjedan i topliste 50 najpopularnijih glazbenika na društvenim mrežama,a na njihovoj ljestvici na vrhu je Ari Grande koja će tu i dočekati 2017. godinu!

Ova toplista nastaje na osnovi aktivnosti zvijezda na Facebooku, Instagramu i Twitteru, a mjeri se brojem pregleda njihovih profila, ali i o tome koliko se o njima priča, što znači da fanovi tu imaju veliku ulogu!

 Ari je trentno popularnošću preskočila K-pop bend BTS, a zanimljivo je da se u posljednjih mjesec dana ona s BTS-om neprestano smjenjuje na vrhu! No zanimljivo je da Selene uopće nema na top 50 listi! je li moguće da se o tzv. Kraljici Instagrama uopće ne govori, ili je u pitanju neka greška, svi se pitaju? Vjerojatno je razlog u tome što Selena, zbog svoje pauze i rehabilitacije i nije bila toliko aktivna, no to bi se uskoro moglo i promijeniti jer je opet zablistala svojom kolekcijom za modni brand Coach!

Louis Tomlinson ušao je na toplistu i to odmah na mjesto broj 3, što samo pokazuje koliko su Directioneri još uvijek jak fandom! Na samom vrhu je i Niall Horan – on je na mjestu broj 5, a Shawn Mendes je četvrti! Lali Esposito je na fenomenalnom sedmom mjestu, Taylor Swift je na mjestu br. 8. Camila Cabello je na br. 10., ali nema sumnje da će na sljedećoj toplisti drastično skočiti zbog odlaska iz Fifth Harmonyja.

Justin Bieber je 12. što je pad za 5.mjesta i govori nam ono što znamo – da Biebs nije toliko aktivan zadnjih dana. Od ostalih zvijezda, treba izdvojiti Miley Cyrus (11.), Little Mix (18.), Zayna (19.), Demi Lovato (23.), Zendayu (28.), Liama Paynea (46.) i Sabrinu Carepnter (47.).