Ariana Grande mrzi Ameriku?

Foto: Instagram

"Fanovi, žao mi je ako sam vas uvrijedila..."

Skandal s krafnama/ Ariana Grande mrzi Ameriku?

Kad se prije nekoliko dana pojavio video u kojem Ariana Grande ljubi svog plesača Rickyja Alvareza, nitko nije ni slutio da će od toga nastati pravi skandal. Naime, u videu je Ariana snimljena u jednom dućanu krafni u Kaliforniji kako liže krafne za prodaju, dok osoblje ne gleda, te ljubi svog novog dečka plesača Rickyja Alvareza.

Uz to što liže krafne, čuje se Arianina izjava: „Što je ovo? Mrzim Amerikance. Mrzim Ameriku“.

Video, koji je očito snimio netko od osoblja dućana, prvi je objavio portal TMZ, a izazvao je pravi skandal! Pusa s novim dečkom Rickyjem pala je u drugi plan, a Ariana je i zbog lizanja krafni i zbog izjave da „mrzi Ameriku“,na svom Twitter profilu napisala je pismo isprike.

„Ja sam IZUZETNO ponosna što sam Amerikanka i uvijek dajem do znanja da volim svoju zemlju. To što sam u privanom trenutku rekla svom prijatelju, dok je kupovao krafne izvađeno je iz konteksta, i žao mi je što nisam bolje birala riječi. No kao pobornica zdrave hrane, jako se iznerviram kad vidim kakvu nezdravu hranu jede moj narod. Činjenica da Amerika ima najveću stopu debele djece u svijetu strašno me frustrira... Od prehrambene industrije moramo zahtjevati zdravu hranu! Ipak, to ne opravdava moje riječi i duboko se ispričavam ako sam povrijedila nekoga...“

Inače, čitav slučaj sad istražuje i američka zdravstvena organizacija, ali i policija. No Ariana Grande već trpi posljedice: na otvaranju Američke Baseball lige umjesto Ariane nastupat će Demi Lovato!

Pogledajte video...