Adele osvojila 5 nagrada, Ari, Jus i Demi nijednu...

Foto: Instagram

Definitivno njena noć!

Grammy 2017./ Adele osvojila 5 nagrada, Ari, Jus i Demi nijednu...

Grammy nagrade nisu baš pravedne prema mladim zvijezdama, ove godine to je potvrđeno više nego ikad jer Justin Bieber, Ariana Grande i Demi Lovato nisu osvojili nijednu nagradu, iako su imali sedam nominacija!

U njihovim kategorijama porazila ih je Adele, baš kao što je to bilo i predviđeno, jer odlučuje žiri, fanovi nemaju mogućnost glasanja. Adale je tako osvojila čak pet Grammyja, uključujući video godine, pjesmu godine, nagradu za najboljeg pop solo izvođača,, najbolji pop album i najbolji album godine!

Nagradu za najbolji album željela je podijeliti s Beyonce (tj. za njen album "Lemonade"). Dogodila se zanimljiva stvar: Adele je tijekom svog govora zahvale slučajno polomila Grammy! 

A pet Grammy nagrada dobila je i glazbena legenda David Bowie čiji je album objavljen samo par dana prije njegove smrti. Od mladih zvijezda na dodjeli pojavila se jedino Demi Lovato, prisutni nisu bili Ariana Grande i Justin Bieber, a Selena nije bila uz The Weeknda koji čak imao i nastup.

No bilo je tu izvrsnih nastupa: Adele je odala počast Georgeu Michaelu, a Bruno Mars Princeu. Lady Gaga pjevala je sa Metallicom, Demi Lovato je uz još nekoliko zvijezda odala počast grupi Bee Gees.