Kako postati pjevačica?

Foto: Fotolia

"Želim imati milijune obožavatelja..."

Nesigurna/ Kako postati pjevačica?

P: Dragi Ok! Već duže vrijeme te želim pitati za pomoć! Ne znam jeste li imali ovakva pitanja, ali meni stvarno treba pomoć. Imam 14 godina i obožavam pjevati. Sanjam o tome da imam milijune obožavatelja... Ja smatram da ja dobro pjevam, ali moja obitelj to ne želi potvrditi. Smiju mi se, ali "ne zato što ružno pjevaš ".. Znam da je bitno ono što ja mislim, ali ono šta ja čujem u glavi, ne čuju drugi. Jesu li i ostale zvijezde imale slične probleme? Kako da saznam od nekog, ali iskreno, kako pjevam? Imate li neki savjet za mene? Help me !

Zbunjena pjevačica

O:Draga pjevačice! Teško je ostvariti svoj san, i da, neke od zvijezda u svojim su počecima vjerojatno imale slične problema, no nisu odustajale. Neke zvijezde su također i morale puno raditi na svom talentu, da bi danas ovako dobro zvučale. A zašto ne probaš upisati tečaj, školu pjevanja, zbor, ili nešto slično? Tamo ipak rade stručni ljudi i od njih ćeš sigurno dobiti i pravu kritiku i stručan savjet. Obitelji nemoj zamjeriti, vjerojatno ne misle ništa loše, možda ti na neki način pokušavaju reći da za ostvarienje cilja treba puno truda. Dakle, sve je na tebi, hrabro naprijed i ne odustaj!

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!