Želim biti glumica!

Foto: Fotolia

"Smiješak! Dobila sam prvu ulogu!"

Moj san/ Želim biti glumica!

P: Još kao mala, išla sam u dramsku grupu i jako sam zavoljela glumu i film. Odlučila sam da želim biti glumica, ali ne znam kako? Svaki dan surfam po internetu tražeći audicije za mlade glumce, no sve te audicije su za odrasle. U sveučilištu, u kojem idem na dramsku, predstave u kojima glumim su dva puta godišnje, a ja želim nešto više... Probiti se u svijet slavnih, postići uspjeh, ali kako? Gdje da tražim audicije? Molim vas pomozite, ne znam više (p.s. imam 13 g.)...

P.H.

O: Draga P., na dobrom si putu! Budi uporna, pojavi se koji put i audicija za mlade glumce, pa surfaj i dalje, a postoje stranice koje redovito obavještavaju o audicijama, castinzima... Zatim, raspitaj se i o glumačkim školama, možeš pokušati i u kazalištu mladih, možeš se prijaviti u agencija koje traže statiste i glumce za reklame... A svoj talent možeš pokazati i na YouTubeu, tj. možeš postaviti video u kojem pokazuješ svoj talent, mnoge su velike zvijezde, (npr. Justin Bieber ;-)), tako postale slavne. Ne zaboravi, za uspjeh treba puno truda. Razvijaj svoj talent, mlada si, i ne odustaj, vidjet ćeš, sigurno će ti se isplatiti, netko će te zamijetiti!

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!