Zbog njega imam probleme s frendicama...

Foto: Fotolia

Zbog njega se sve promijenilo...

On nije normalan!/ Zbog njega imam probleme s frendicama...

Pitanje/ Jako sam usamljena, tužna i ne znam više što ću sa sobom. To je zbog mog simpe, uglavnom... Život mi se skroz promijenio otkad je moja BFF, znajući da mi se sviđa duže vremena, bila s njim u vezi. Ružno, zar ne? A druga BFF i on su se zamalo potukli jednom... Želim ga zaboraviti, no nikako, i dalje ga volim. Neprestano mislim na njega i još više me rastužuje. Problem je što on baš i nije normalan, ima komplekse i stvarno ne znam što ću više. Ljuta sam na njega. Zaklela sam se da ni riječ neću više s njim progovoriti. Osjećam da mi ne ide sa svih strana, pitam se kakvim sam to ljudima okružena... Ah, živote!

ariana girl

 

Odgovor/ Ljubavni jadi nisu nimalo jednostavno: posebno u ovakvim situacijima kad razum govori jedno, a srce vuče na svoju stranu. Ukoliko je on zaista takav, a i bio je s tvojom BFF, zaista bi najbolje bilo da se od njega udaljiš. Naravno, nije to samo tako: ne postoji tajni recept za to, ali ako ćeš se nečime zaokupiti, naći hobije tijekom dana, posvetiti se samo sebi, to će ti sigurno pomoći. Misli će ti se okupirati drugim aktivnostima i biti ćeš sigurno manje tužna. Dečko očito nije još zreo za nešto ozbiljnije, i s njime ti sigurno i ne bi bilo dobro u vezi. Vjerojatno te i privlači zato što je drukčiji, i željela bi ga promijeniti, no to ne ide tako: on će se promijeniti samo ako on to sam bude želio.  A što se frendica tiče... svaki problem koji imaš, razgovarajte. Ne moraš ni sa kime biti frendica, ako misliš da nije za tebe. 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!