Zaljubljena u dva dečka?

Foto: Fotolia

Koji je onaj pravi???

Težak odabir/ Zaljubljena u dva dečka?

P: Dragi OK! Imam problem... Prije godinu dana, upoznala sam dečka koji se zaljubio u mene, i ja u njega, ali u međuvremenu mi se počeo sviđati još jedan dečko. A saznala sam sad da se njemu i ja sviđam! Pls, možete li mi, molim vas, pomoći, oboje mi se sviđaju, i ja njima! I što sad da radim? Ne znam kojeg izabrati, a ne želim ih povrijediti, jer obojica su super... Kako da znam koji je za mene?

A.Alen

O: Draga A! Znaš kako se kaže: znamo da smo zaljubljeni onda kad mislimo na tu osobu, kad želimo biti samo s njom i ni sa kime drugime! Da je tako, da ti se jedan stvarno sviđa, ne bi se uopće dvoumila :-). Sjediti na dvije stolice, nema smisla, možeš samo nastradati. Ne sviđaju ti se dovoljno, pa si daj  još malo vremena i razmisli, možda zapravo ni jedan od njih nije za tebe? Možeš im iskreno i reći, obojici, da nisi sigurna u svoje osjećaje. Vidjet ćeš, ukoliko je jedan onaj pravi, čekat ćete. A hoće li koji biti povrijeđen... Nažalost, u ljubavi koji put netko to i bude, ali zato je najbolje biti iskren!

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!