Zaljubljena u najboljeg frenda!

Foto: Fotolia

Pocrvenimo oboje, ali...

Imate li savjet za Laru?/ Zaljubljena u najboljeg frenda!

Pitanje/ Pliz pomoć, imam veliki problem!!! Negdje u proljeće zaljubila sam se u najboljeg frenda... Naj smo doslovno od vrtića. Sve je počelo na rođendanu moje bff, i on je bio tu. Jedna cura stalno se motala oko njega i stalno je tražila da se zajedno fotkaju. I tada sam osjetila taj žalac ljubomore. Mislila sam da je nemoguće da se zaljubim u njega... Nakon toga, moja BFF mu je rekla da mi se sviđa. Tada nije pričao sa mnom skoro tjedan dana, no onda se opet sve vratilo u normalu. Unazad dva, tri mjeseca sve mi se više približavao, učimo zajedno, vraćamo se stalno kući (živimo u istoj zgradi), namiguje mi, dugo razgovaramo, stalno smo zajedno u školi.

Nekad se preda mnom i zeza s onom curom. Ona zna da mi se on sviđa, i često nas u školi zeza i tada oboje pocrvenimo. Često nas pitaju i jesmo li skupa, i tada pocrvenimo. Svi kažu da bismo bili divan par, jer smo oboje krupniji, visoki i jedini “štreberi” u razredu. Moje frendice žele ga pitati za vezu sa mnom, no ja se bojim da ću ga zauvijek izgubiti jer mi je jedini frend. Nisam sigurna sviđam li mu se? Cure, dajte mi savjet, je li se kojoj takvo što događalo... 

LARA

 

Odgovor/ Probaj malo više flertati, no neka ne bude baš prenapadno,u slučaju da ne osjeća isto. No iz ovoga što si napisala, čini se da mu se sviđaš, no previše je sramežljiv i nema ti hrabrosti prići, a vjerojatno misli isto: "što ako... izgubit će najbolju prijateljicu!" Koliko god bile lijepe ljubavi koje nastaju iz prijateljstva, one su i vrlo čudne, jer treba puno više hrabrosti za napraviti taj prvi korak i iz prijateljstva prijeći u vezu i ljubav. Nekako je više toga na kocki: ne uspije li, i prijateljstvo postaje čudno. No takve veze su i čvrste jer se puno bolje poznajete. Stoga, ne brini, pokušaj malo više flertati, pogotovo dok ste nasamo, pa onda, kad se po tom pitanju malo opustite, i razgovarati... Vrijeme će ti najbolje pokazati, no mislimo da imaš puno, puno šanse, stvar je samo u tome tko će od vas dvoje napraviti taj prvi korak!

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!