Bojim se priznati mu da ga volim!

Foto: Fotolia

Zašto me bivši ne pušta na miru?

Zaljubljena/ Bojim se priznati mu da ga volim!

P: Imam 13 godina i zaljubljena sam u jednog slatkog dečka... Prevolim ga i bojim mu se to priznati, ali strah me hoće li on reći da mene voli, ili će me "odpiliti"? I što ću onda? I btw. moj bivši ima novu curu, a i dalje se stalno mota oko mene, zeza me, štipa me, itd... Molim pomoć, za obje stvari!

LuckyGirLL

O: Ajoooj... Draga Lucky, strah je "normalan dio" ljubavi. No, pogledaj ovako: nemaš što izgubiti. Jer ako te taj dečko i „otpili“ , barem ćeš znati na čemu si i moći ćeš krenuti dalje! Znači, izaberi trenutak i hrabro naprijed, priznaj mu da ti se sviđa. A što se bivšeg dečka tiče, očito te i nije baš zaboravio? Ne ponaša se fer ni prema svojoj novoj curi ni prema tebi, pa bi bilo dobro da s njim razgovaraš. Objasni mu da te njegovo ponašanje smeta  i da ste sad, ipak samo prijatelji. Sretno!

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!