Što on zapravo osjeća prema meni?

Foto: Instagram

Da pokušam nešto?

Pomoć za zaljubljenu/ Što on zapravo osjeća prema meni?

Pitanje/ Dugo mi se sviđa jedan slatki dečko, stariji je od mene godinu dana... Dvije godine skoro pokušavam se približiti mu se nekako, ali hm, baš mi i ne uspijeva. Ne znam baš kako? Ne želi ništa sa mnom, samo prijateljstvo, nekako sam to podnijela, sviđalo mi se još dosta njih, ali sam se uvijek njemu vraćala, i evo sad, on mi se opet sviđa, ali ovog puta ne zna, i ljepše mi je, samo me stalno muči pitanje: osjeća li on što? Također me stalno grli, šali se sa mnom i meni je sve to super, nekad pomislim da se i ja njemu sviđam... No opet ne znam što da radim, neprestano mislim o njemu. Molim vas, recite mi što mislite o svemu, svaka "pomoć" je dobrodošla! ThnX!

zaljubljena

 

Odgovor/Ako nam se ranije netko nije sviđao, ne mora značiti da je to zauvijek i da nam se nikada više u životu neće sviđati. Ukusi i kriteriji mijenjaju se, i može se dogoditi da nam se neka osoba, za koju nikada ranije ne bismo rekli da će nam se svidjeti, sad baš sviđa. To može biti slučaj s njim, no ipak i ne mora baš biti tako. Na to pitanje ti ne možemo sigurno odgovoriti. Zasad nam se čini da si mu jako simpa. Nego, što kažu tvoje prijateljice, ili netko tko vas oboje poznaje i vidi kako se ponašate jedan prema drugome? Ne bi bilo loše da ga sama nekako diskretno pitaš. Ne moraš mu to otvoreno reći ili da mu to netko drugi kaže: pokušaj (ili nastavi) s njime flertati da vidiš kako na to reagira. Također, ako ćeš se više s njime družiti, može se dogoditi da te u nekom trenu počne drukčije gledati, no sve to skupa, iz ove daljine, teško je procijeniti. Na tebi je da pokušaš. Dvije godine zaista je dugo, on je tvoja tiha patnja, bilo bi dobro da si to nekako riješiš... 

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!