Smeta mi umišljena cura!!!

Foto: Fotolia

"Ona se sviđa svim dečkima..."

Upucava se svima/ Smeta mi umišljena cura!!!

P: Bok! Sviđa mi se jedan dečko iz razreda, on i njegova ekipa stalno zadirkuju ostale cure osim mene i moje BFF. Ona kaže da je to zato što sam ja dobra prema svima i da me nemaju zbog čega zadirkivati. On mi je već par puta rekao da sam ja jedina dobra cura u razredu, a ja ne znam je li to zato sto se i ja njemu sviđam, ili samo zato što sam dobra? Također, ima jedna cura u razredu koja se svim dečkima upucava, a njima kao da se to sviđa. Ona misli da smo jako dobre prijateljice, ali ja, iskreno, mislim da je jako umišljena, a i znam da je sve cure tračaju iza leđa da je umišljena. Kako da znam da se sviđam tom dečku i kako da maknem umišljenu prijateljicu iz vida?

jedna cura

 

O: Pa, što se te umišljene cure tiče, ako ti je dobra frendica, zašto bi je micala od sebe? Samo zato što drugi o njoj pričaju da je umišljena? Ako se ona dečkima sviđa, to ne znači odmah da je umišljena ili tako nešto. Važno je kakva je s tobom i kako se slažete, drugi su možda samo ljubomorni. Dečku se vjerojatno sviđaš, no iz kojega točno razloga, da li te poštuje kao dobru curu ili si mu simpa, to ćeš najbolje saznati ako npr. s njim više družiš, tj. započneš neki razgovor s njim, npr. o školi, frendovima... Možda ti može i netko od njegovih prijatelja nešto više reći, možda tvoja prijateljica može "ispipati" situaciju? Vidjet ćeš reakciju, a dalje opet, ovisi o tebi!

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!