Oponaša me u svemu!

foto: Fotolia

Odnos se može promijeniti s vremenom...

Frka s odnosima/ Oponaša me u svemu!

Pitanje/ Imam sestričnu koja je 4. razred, a ja 7. Problem je u tome što ona mene stalno kopira, i to me živcira. Ona kaže da joj se nešto sviđa ili da je odvratno tek kad ja to kažem. Cijelo joj vrijeme govorim da me ne kopira, ali je uporna. I stalno slušam i radim nešto drugo, to jest pokušavam biti svoja i više joj ništa ne govorim o tome što mi se sviđa. Najdraža mi je sestrična i želim da je iskrena, a ne da me kopira! PLEASE HELP!!!

*sedmašicax

Odgovor/ Trebalo bi ti biti drago što si uzor svojoj mlađoj sestrični. Očito je da je oduševljena tobom i da te jako voli, zato te kopira. Ona to ne čini zato što te mrzi, još se traži, a ti si joj uzor. Pokušaj to tako gledati. I ona će jednog dana doći do nekog svoga, osebujnog stila, a ti budi ponosna što možeš u njezinu životu odigrati tako važnu ulogu. Ti si joj putokaz, i čini to najbolje što možeš!

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!