On je u vezi!

foto: Fotolia

NJih dvoje su sretni...

Kako da ga prebolim/ On je u vezi!

Pitanje/ Imam jedan veeeliki problem. Početkom sam se godine jako, ali baš jako zaljubila u jednog dečka. On je u vezi i poznajem njegovu curu. Ona je super i stvarno nisam ljubomorna što je s njim, a ne ja. Ali, ide mi na živce što se izgubim kad ga vidim. Ne želim se više tako osjećati, želim da nestanu ti osjećaji i da se zaljubim u nekog drugog. On je sretan, ona je sretna i želim da tako ostane. Nadam se da me razumijete… Pomozite! 
Nia

Odgovor/ Eh, nije ti lako. Ali, razumna si pa im ne zavidiš previše. Jasno ti je da ne poznaješ tog dečka. On je zgodan, simpatičan, ali kako biste se slagali, to ne znaš. Dakle, uvijek nam nešto ljepše izgleda u mašti negoli u stvarnosti. Pokušaj se sjetiti i ostalih svojih simpatija te prebaci pažnju na njih, a ovog izbjegavaj koliko budeš mogla. Život je takav: ne dobivamo sve što želimo. Ipak, veseli su dani pred tobom, bit će sretnih ljubavi.

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!