Odbačena cura

foto: Shutterstock

Možeš ti to!

Osobno/ Odbačena cura

Pitanje/ Nikada nisam imala dečka koji bi me iskreno volio, svaki me samo iskoristio i odbacio kao staru krpu. A ljubav mi je potrebna… Imam samo jednu iskrenu frendicu,  sve me druge cure vrijeđaju zbog toga, govore svašta o meni. No ja i dalje ponosno hodam, nadajući se da ću naći iskrenu ljubav, pravoga dečka. Frendica mi kaže da neprestano ponavljam iste greške, da sam predobra prema svim tim dečkima, da sam im “laka”,  opsjednuta njima i željna njihove pažnje. Možda ima pravo. Možda je tako zato  što nemam tatu, koji je bio alkoholičar. Starci su mi sada rastavljeni, no nikada nisam vidjela mamu sretnu, nikada nisam vidjela kako se vole, viđala sam samo grozote. Možda zato zaista nikada neću znati s dečkima, čini mi se da sam izgubljen slučaj... 
Morska vila

Odgovor/ Nisi izgubljen slučaj, nego si samo željna ljubavi, pažnje, vjerojatno i više nego tvoje vršnjakinje, možda upravo zbog teške obiteljske situacije. Glavu gore, budi ponosna što si sve to izdržala i što si toliko hrabra. Nemoj se odveć opterećivati dečkima i ljubavlju, nije svaki dečko onaj pravi, koliko god bio slatkorječiv,  pažljiv... Vrijeme je da budeš malo solo i da se netko komu ćeš se sviđati oko tebe dobro, dobro potrudi. Dotad se bavi sobom, učenjem, hobijima, ulaži u sebe, izlazi s frendicom… Radi sve ono što te usrećuje, a onoliko koliko budeš ti sebe poštovala i voljela, toliko će te i drugi.

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!