Najbolja frendica nabacuje se mom dečku?

Foto: Fotolia

Između nas troje je neka čudna atmosfera...

Petrin problem/ Najbolja frendica nabacuje se mom dečku?

Pitanje/Moja najbolja frendica je inače jako draga osoba, bliske smo, no čula sam da se upucava mom dečku dok me nema!? Najprije nisam vjerovala, no kad sam malo bolje obratila pažnju shvatila sam da je neka čudna atmosfera dok smo nas troje zajedno... Inače, ona je takva s dečkima, voli im se nabacivati, kao da ne zna s njima drukčije, ali me to nikad nije smetalo sve dok se naravno nije radilo o mom dečku. Sad više ne znam jesam li luda ili što... Da joj išta kažem, ili? Mislim da to ipak ne bi ona napravila, ali mi to sve kvari, i moju vezu i naše prijateljstvo...

petra

Odgovor/ Možda ti je taj netko ubacio "bubicu u uho" pa si sad pretjerano sumnjičava? Naravno da nešto moraš poduzeti: razgovaraj s njom, ali i s dečkom. Što on o tome misli? Jedino ćeš tako prestati biti sumnjičava. Ovako gubiš povjerenje u oboje. Čak i ako to nije istina ili što god da se događalo, ako ste zaista najbolje prijateljice, prestat će to raditi i truditi se dokazati da između njih nema ničeg. Ne moraš nikoga napadati, jednostavno reci da si to čula i pitaj ju zašto vaši prijatelji tako misle. Pitaj i njega. To je stvar koju moraš riješiti, ovakva sumnjičava, uskoro ćeš se nekime od njih posvađati!

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!