Luda obožavateljica
A zašto joj ne kažeš što te smeta?

Što je njoj?/ Luda obožavateljica

P: Moja BFF je već neko vrijeme luda za One Direction i 5SOS. No ono što se događa u posljednje vrijeme s njom, vrlo je zabrinjavajuće. Kao da je postala totalno ovisna o njima. Jedino priča o njima, ni o čemu drugome. Totalno me izluđuje sa svojim pričama, i to ne samo mene, nego sve naše frendice. Jednostavno ne znam što da radim… Da li da joj kažem da malo manje priča o njima? Kao da ne živi u stvarnom svijetu.

Izluđena

O: Ne brini se, posve je normalno u vašoj dobi biti opsjednut nekim bendom ili pjevačem ili glumcem. Nimalo se nemoj čuditi što je luda za One Direction i 5SOS. I, naravno, trebaš joj reći da prestane stalno pričati o njima. Ne zato što je loše biti nečiji fan, nego zato što je nepristojno ignorirati želje i potrebe svojih prijatelja i pričati samo o onome što tebe zanima. Nasamo joj reci kako te smeta što ne možete ni o čemu drugome pričati nego samo o 1D ili o 5SOS.

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!