Lažem dečku

foto: Fotolia

On ili frendice?

Ljubav/ Lažem dečku

Pitanje/ Savršeno nam je, osim jedne stvari - on ne voli moje frendice. Ne sviđaju mu se od prvog dana, a nije se ni potrudio da se sprijatelje. O.K., nisu ni one, ponašale su se kao što bi sa svakime novim u društvu, a možda je on očekivao neku posebnu pažnju. Kad su skupa, situacija je koma. One su mu djetinjaste, bezvezne... Rekla sam mu da ne želim birati između njega i frendica. Kaže da to ne traži, ali mu ne govorim da se s njima nalazim. Smuljala sam da mi nije dobro, a zapravo sam otišla s njima u shopping. I koji užas, vidio me njegov frend, sad sam ispala lažljivica. 
mala nika

Odgovor/ Preispitaj koliko je to savršeno kad moraš lagati svome dečku da bi se družila s frendicama. Dečko koji te poštuje razumije da je druženje s frendicama važno. Ovako zvuči nesiguran, želi te kontrolirati, što dugoročno, za vezu, nije dobro. Ne radiš ništa loše! Razgovaraj s njim, reci mu zašto si mu uopće lagala (da se bojiš njegove reakcije) i daj mu šansu da to promijeni. Oboje morate imati prijatelje i, kakvi god oni bili, morate ih uvažavati.

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!