Kad je s dečkom, ne zanimam je!

foto: Fotolia

U vezi se ponaša nenormalno...

Mučno prijateljstvo/ Kad je s dečkom, ne zanimam je!

Pitanje/Svaki put kad pronađe novog dečka, moja me frendica totalno zaboravi. Uopće mi nije jasno zašto to radi! Ja se doista trudim da, kad sam u vezi, nikoga ne zanemarim potpuno, a nju uopće nije briga! Ne zove me, a kad se ja njoj javim, samo slušam: "Moj dečko ovo, moj dečko ono..." Uopće je ne zanima kako sam ja. Tek kad prekine s njim, naše se prijateljstvo vrati u normalu! Onda me opet počne zvati i želi da je tješim. Već sam doista luda od njezina ponašanja! Molim vas, pomozite mi! 
Klara

Odgovor/ Svojim ponašanjem frendica ti pokazuje da si “zadnja rupa na svirali”. To je zaista podlo! Normalno je da u prvoj fazi zaljubljenosti nikoga ne vidi i tada zbilja treba imati razumijevanja. Ali to ne znači da joj možeš dopustiti da te tretira na taj način. Reci joj jasno i glasno da se osjećaš iskorištenom. Prijateljstvo ne znači družiti se s nekim u pauzama kad nemaš dečka. Normalno je da očekuješ da se jednako družite i kad ima i kad nema dečka. Moraš sama razmisliti želiš li imati frendicu koja ti je na raspolaganju samo kad nema nikoga drugog. Ako tako nastavi, moglo bi joj se dogoditi da ostane sama sa sjećanjem na hrpu bivših dečkiju i bivših frendica!

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!