Jaka spolna želja!

foto: Fotolia

Hormoni rade svoje...

Intimno/ Jaka spolna želja!

Pitanje/ Bok, imam 15 godina i želim imati intimne odnose. Što se sa mnom događa? Mislim da to nije normalno, samozadovoljavam se svaki drugi dan. Imam dečka, ali on ništa ne predlaže. Da li da ga pitam ili da ga ostavim, ne znam što učiniti. Bila sam već sa 10 dečki, ali ni jedan nije htio nešto više od poljupca. Molim vas dajte mi neki savjet jer ne želim postati ku*va. Unaprijed hvala!
Tena

Odgovor/ Očito je da ti hormoni divljaju, i to je razlog pojačane seksualne želje. Samozadovoljavaš se – i to je normalno. Vjerojatno dečki s kojima si bila nisu spremni za nešto više… I, vjerojatno to žele učiniti u ozbiljnijoj vezi, s curom koju vole. Možda bi bilo dobro da uključiš nešto što se zove “samokontrola” i malo povisiš kriterije. Za početak spolnog života trebaš biti zrela i emocionalno i tjelesno. I možda bi bilo dobro da to učiniš s nekim u koga ćeš biti zaljubljena i tko će biti zaljubljen u tebe.

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!