Ide mi na živce!

Foto: Fotolia

Nemoj biti toliko negativna prema drugima...

Opasna konkurencija.../ Ide mi na živce!

P: Ima jedan dečko u mom razredu u kojeg sam zaljubljena. No jedna je cura iz razreda također zaljubljena u njega. Ona me totalno živcira. Stalno ga pokušava "zavesti". Smije se, pravi važna i radi gluposti kako bi privukla njegovu pažnju, a on nekako pada na to. Nas smo dvoje bolji prijatelji nego što su oni, čak smo u četvrtom razredu bili zajedno. :) Zapravo, osim dobre guze ne znam što dečki vide u toj curi. Već se ljubila s nekim iz popravnog doma, udomljena je, odijeva se neprimjereno, znala je pušiti i loša je učenica. Mislim da sam bolja od nje, ali treba mi pomoć kako da osvojim svoju simpu prije nje.

Zaljubljena<3

 

O: Vrlo lako prosuđuješ o tuđem životu, i ništa te drugo ne zanima osim tvoga cilja, da osvojiš dečka koji ti se sviđa. S druge strane, curi koja te živcira očito život nije nimalo lagan. I tko kaže da se ona ne bi mogla svidjeti tvome prijatelju? Možda je draga i simpatična djevojka kojoj nisi dala šansu i samo si ljubomorna. Samo da znaš, nikoga ne možeš natjerati da te voli. Opusti se, i počni misliti pozitivno o drugima… To može čovjeku uljepšati život.

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!