Iskorištavaju me jer sam drukčija!

Foto: Fotolia

Budi ono što jesi - super si!

Koja koma.../ Iskorištavaju me jer sam drukčija!

P: Imam 14 godina i idem u 8. razred. Oduvijek sam voljela školu, učenje, knjige, jednostavno sve što ima veze s školom. Svi moji prijatelji misle da sam zbog toga luda. Stalno me izazivaju zbog toga i zbog još mnogih stvari. U razredu nemam puno prijatelja i nekako su me oduvijek svi odbijali zato što sam bolja u učenju od ostalih. Stvarno ne znam što da radim. Većina njih me samo iskorištava. Iako ću sada u srednju školu, neki od prijatelja iz razreda ići će zajedno sa mnom i u srednju, pa se bojim da će se to nastaviti. Što da radim?
M..... XD

 

O: Zašto se uzrujavaš? Pismo koje si nam napisala toliko je dobro napisano, bez ijedne gramatičke pogreške. Imaš jako puno kvaliteta i znaš jako puno, samo što to tvoji vršnjaci trenutačno, nažalost, ne vide. No to nije razlog da se osjećaš loše i da se bojiš srednje škole. Budi ono što jesi! Doista si super… Sav tvoj trud jednog dana će polučiti super rezultat u tvome životu. I, ne brini se, pojavit će se osobe koje će te cijeniti i voljeti baš takvu kakva jesi.

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!