Borba za ljubav

foto: Shutterstock

Taje mi nešto...

Osobno/ Borba za ljubav

Pitanje/Jedina ste mi nada… Dugo sam već  zaljubljena u svog frenda, koji me uopće ne zamjećuje i neprestano škica moju (bivšu) naj frendicu. Ona i sama govori da se 100 posto zaljubio u nju pa me ogovara da ga želim samo za sebe, da sam totalno umišljena i slično. A riječ je o tome da mi je on prva ljubav i da ga jako, jako volim i ne mogu prestati misliti na njega. Kad ga ugledam ili kad on mene pogleda ili počne razgovarati sa mnom,  leptirići mi u  trbuhu ”polude”. Ona govori da nema simpu, ali svakako je zaljubljena u njega. Osjećam da su me izdali i on i ona i da mi oboje lažu, a pritom uživaju u tome. Da li da se borim za njega? Do nje mi više i nije stalo, pokazala je svoje pravo lice… Please, help!
Little B.

Odgovor/Jesi li razgovarala s njime o tome, zna li on što osjećaš prema njemu? Jer možda se i ti njemu sviđaš pa tim škicanjem pokušava izazvati tvoju ljubomoru, da vidi koliko ti je stalo (da, čini se nezrelim, ali katkad je i tako). Ako nisi razgovarala, pokušaj, nemaš što izgubiti, ovako se samo mučiš. “Ispipavaj” malo kad ste nasamo, napravi i ti njega ljubomornim, pošalji mu koju zgodnu porukicu… Bez obzira na njegov odgovor, i dalje možete biti frendovi – to će ovisiti o tebi, nemoj da ti bude neugodno. Što se nje tiče,  nije baš u redu što ti “maše pred nosom” dečkom u kojega si zaljubljena. Vrijeme je da to raščistiš, a ispadne li da su doista zaljubljeni jedno u drugo, glavu gore: budi prava frendica i pusti ih da budu skupa. Što će se dalje događati, pokazat će vrijeme. No svakako je važno  da se “ispetljaš” iz te zbrke i, ako on nije onaj “pravi”, kreneš dalje!

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!