Bojim se da ga ne izgubim!?

Foto: Fotolia

Probaj razgovarati s njim, sve još možete riješiti!

Što da radim?/ Bojim se da ga ne izgubim!?

P: Bok! Imam 17 godina i jedan problem! Jedan dečko iz moje škole napisao mi je prelijepu poruku u kojoj je rekao kako bi bio najsretniji dečko kada bih pristala biti njegova cura. Nakon par dana izašli smo van. Kupio mi je ružu i počeo slati ljubavne pjesme. Mislilia sam da je onaj pravi! Ponašao se kao da sam mu najvažnija. Ja sam mu rekla da bi bilo dobro da prvo budemo prijatelji, ali jednostavno me odmah osvojio. I onda, odjednom hladan tuš! Nakon tjedan dana mi je rekao da je ovo između nas otišlo prebrzo i kako ima problema doma! Trebali smo biti prijatelji, a kasnije i nešto više (kako je on predložio), a sada niti ne komuniciramo. On misli da ga ignoriram, a ne zna da bih ga najradije, kad ga vidim, čvrsto zagrlila. Stalo mi je do njega i želim s njime razgovarati, ali se bojim. Što da radim?
Tina

O: Ne znam kakvi bi to mogli biti problemi doma? Njegovi se ljute jer ima djevojku sa 17 godina? Ili možda postoje neki problemi doma koji ga okupiraju? Najbolje bi bilo da porazgovarate o svemu, kako bi ti bila mirnija, kako se ne bi osjećala odbačeno. Doista, takav intenzivan početak i onda hladan tuš. Pa ti si sama predložila da sve bude sporije. Možda ima još šanse barem za prijateljstvo, ali nemoj izbjegavati razgovor. On ne može znati što ti osjećaš. Nemoj mu slati krive signale, jer tako nećete nikada raščistiti stvari između vas.

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!