Bivši dečko priča ružno o meni!

Foto: Instagram

Kako da ga spriječim, kvari mi ljubav!

Help, što da radim?/ Bivši dečko priča ružno o meni!

Pitanje/Zaljubljena sam u dečka, stariji je od mene godinu dana. Sladak je, i nedavno smo se upoznali. razgovaramo, dopisujemo se, sve...  On trenira nogomet zajedno s mojim dobrim frendom, ali i bivšim dečkom. Sviđam mu se, rekao je da bi bio sa mnom... Ali moj bivši dečko je rekao da sam glupa (i očito svašta još o meni!) i zbog toga je on odjednom promijenio mišljenje, i rekao da više ne bi bio sa mnom u vezi! Ne znam još sve detalje točno, no ispalo je sve sad tako neugodno. I što da sad napravim? Što uopće da napravim da taj moj bivši prestane takve stvari govoriti o meni, jer viđaju se na treninzima, to se ne može izbjeći.

Da li da se nastavim boriti za novog dečka i kako da se sad ponašam prema njemu, nakon svega? S bivšim sam u lošim odnosima, nemam što više s njime razgovarati... Please, help!

okejevka ninna

 

Odgovor/Neslavno završene ljubavi nažalost vuku repove i mogu loše utjecati na nove ljubavi i veze. Ne znamo što se između vas dogodilo, no tvoj bivši je ljubomoran i povrijeđen, i ponaša se jako nezrelo. Novi dečko je očito jako zbunjen, i na žalost, koliko god ti teško bilo, s bivšim ćeš ipak morati razgovarati. Nemoj se bojati, sramiti, pošalji mu npr. poruku da želiš razgovarati. Vjerojatno će se zbuniti, a zbunit će ga i pitanja, o tome, npr. zašto o tebi ružno priča i što želi time postići. Reci mu da to možeš i ti raditi, da možeš i izmišljati, no ne želiš jer je to nisko, površno i krajnje nepotrebno, te da ti njemu želiš sve najbolje i zbog toga ga ne olajavaš uokolo. Neka se zbuni i posrami jer je zaista nezreo. Što se novog dečka tiče, bori se. Pokušaj stupiti s njime u kontakt, kaži mu da si čula da bivši priča razne neistine o tebi jer je možda još uvijek zaljubljen, da si zbog toga povrijeđena i da ti je neugodno. Budi sa njime iskrena i riješi stvari, tako da ti vjeruje više nego bivšemu, ali i bilo kome drugome. 

 

 

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!