BFF mi se osvećuje!

Foto: Shutterstock

Posvađane? Ma sve se može riješiti...

Posvađane/ BFF mi se osvećuje!

P: Dragi OK!, trebam tvoju pomoć. Moja bivša najbolja prijateljica i ja više nismo u dobrim odnosima. Ne podnosimo se, te prkosimo i osvećujemo se jedna drugoj. Ali ona sad počinje sve moje prijatelje i prijateljice nagovorati da se sa mnom ne druže, i iskreno, ide joj jako dobro!!! Gubim prijatelje, staju na njenu stranu... Što da radim? Očekujem odgovor ubrzo, ciaooo!

N.N.

O: A zašto ste se vas dvije uopće posvađale? Možete li se možda pomiriti? Jedna drugoj radite grozne stvari, osvećujete se, i obje ste zaslužne za ovu situaciju, zar ne? To je, zapravo "začarani krug", jedna napravi nešto loše drugoj, zatim to isto napravi druga... Najbolje bi bilo da razgovarate: pa evo, budi ti prva, reci joj da ti je žao zbog vašeg lošeg odnosa, i ako nema šanse da se pomirite, budite bar fer jedna prema drugoj, ne morate se osvećivati. Mada, tko zna, s vremenom ćete si možda ponovno biti dobre, ali da bi do toga došlo, prestanite si prkositi!

Imaš sličan problem? Ili te možda muči nešto drugo? Podijeli to s nama, pomoći ćemo ti! Piši nam na e-mail ok@eph.hr (za Help) a mi ćemo se truditi odgovoriti ti ovdje ili u OK!-u. Pitanje možeš postaviti i u komentar!