Želiš promjenu? Evo što tvoja ljetna frizura govori o tebi...

Foto: Fotolia

Šiške? Bob?

Cool look/ Želiš promjenu? Evo što tvoja ljetna frizura govori o tebi...

Ljeto nam se bliži, a dolaskom vrućih dana često poželimo i promijeniti friuzru... Ako si se i ti odlučila promijeniti frizuru (ili pak nisi), evo što tvoj odabir govori o tebi...

Kratki bob

Bob je frizura koja svaku curu čini zavodljivijom. Jednostavna si osoba i brzo se prilagođavaš novim situacijama. Tvoja smirujuća osobnost druge potiče da ostanu cool i u najstresnijim situacijama.

Nosiš šiške

Imaš veliku dozu samopouzdanja i za tebe je osjećaj straha potpuno gubljenje vremena. Ako su šiške baš tvoj stil, znači da si po prirodi vođa koji u sebi krije divlju stranu.

Nemarna pletenica

Ako najradije kosu upleteš u pletenicu, znači da si osoba slobodnog duha koja voli avanture. Vjerojatno ti je tlaka biti stalno na jednome mjestu, a uz to si i jako znatiželjna.

Dječačka frizura

Ako ovog ljeta nosiš kratku frizuru, možeš odati dojam da si sramežljiva, ali zapravo tražiš osobu kojoj ćeš vjerovati. Čim nađeš srodnu dušu, pokazuješ svoje druge kvalitete, poput izražene kreativnosti.

Visoki rep

Glamur imaš u malom prstu i uvijek usklađuješ ruž za usne i manikuru. Imaš smisla za modu i odlično si organizirana i u drugim aspektima života.