Zagrepčanke i dečki imaju novi spot, pogledajte!

Foto: Zagrepčanke i dečki

Na probe ste svi pozvani!

Babaroga/ Zagrepčanke i dečki imaju novi spot, pogledajte!

Sigurni smo da djeca i mladi diljem Hrvatske i šire jako dobro znaju i vole pjesmu Babaroga zbora Zagrepčanke i dečki koja je u prvoj verziji pregledana preko 15 milijuna puta na YouTube-u, a sad imaju priliku uživati i u novom spotu koji je zamišljen kao četiri bajke: Snjeguljica, Ljepotica, Pepeljuga i Alisa u zemlji čudesa. Spot je sniman u dvorcu Trakoščan, te drugim predivnim lokacijama.

Evo što kaže solistica Iva koja je u zboru "Zagrepčanke i dečki" od svoje 3. godine:

"Volimo pjevati, plesati i zezati se na probama. Zbor postoji vec 25 godina! Imamo puno nastupa, sudjelujemo na raznim festivalima, modnim revijama, reklamama, čak smo nedavno snimali i film Dopunska nastava koji jedva čekamo da stigne u kino.  Snimamo puno video spotova za naše pjesme, za Dječju televiziju i za naš YouTube kanal. Imali smo prošle godine veliki hit ”Naprijed Hrvatska” koji smo snimili prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva!"

 

 

A zabavno je bilo i na snimanju spota...

zagide44 1

 

 zagide44 2

 

 

Pratite ih na društvenim mrežama i na YouTube-u, a ako im se želite pridružiti, javite se na mail zagrepcankeidecki@gmail.com i dođite na probu, jer što vas je više, veselije je!

Pjesma i spot veseli su i zabavni i sigurni smo da će vam se sviđati!