Uživajte bezbrižno na suncu uz Nivea proizvode!

Foto: Nivea

Na suncu treba uživati, ali zaštitu ne smijemo zaboraviti!

NIVEA Protect & Care proizvodi/ Uživajte bezbrižno na suncu uz Nivea proizvode!

Ljeto nam donosi dulje dane i više prilike za provođenje vremena na otvorenom - aktivnost koju naši najmlađi najviše vole. Za njih ne postoje ljepši trenuci u danu od onih koje provedu bezbrižno se igrajući na suncu.

Sunčeve zrake odgovorne su za opekline na mladoj koži i dugoročno utječu na njeno starenje. Što djeca provode više vremena na suncu, veći su izgledi da će posljedice toga prije izaći na vidjelo. Štoviše, njihova je koža tanja i nema pigmentaciju sve do tinejdžerske dobi što ih čini još osjetljivijima.

No, ne smijemo zaboraviti na pozitivne strane sunca. Njegovo izlaganje pomaže tijelu u proizvodnji vitamina D koji je neophodan za rast kostiju i razvoj. Dodatno, njihov zarazan osmijeh možemo također zahvaliti suncu koje potiče proizvodnju endorfina i hormona sreće - serotonina.

Upravo zato su NIVEA SUN proizvodi sve što vam treba kako djeca i mladi uživali na suncu! NIVEA SUN Protect & Care i njihova njegujuća formula s visokim zaštitnim faktorom pruža trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja i smanjuje rizik od alergije na sunce. Za one kojima je potrebna pojačana zaštita od UV zraka, NIVEA donosi SUN Protect & Sensitive proizvode, posebno razvijene za osjetljiviju dječju kožu.

 

NIVEA SUN Protect & Care dječji losioni SPF 30 + i 50+ , NIVEA SUN Protect & Care dječji Trigger sprej , NIVEA SUN Protect & Sensitive dječji sprej SPF 50+ , NIVEA SUN Protect & Care dječji roll-on SPF 50 sa zelenom i ružičastom teksturom... pružaju trenutačnu zaštitu o trajnih oštećenja kože i smanjuju rizik od alergija na sunce!

 

UV zrake mogu imati vrlo štetne posljedice, i zato, izbjegavajte boravak na suncu u podne, obavezno nosite šešir i koristite NIVEA SUN proizvode kako biste vi i vaši najmlađi bezbrižno uživali na suncu gdje god bili.