"Touch The Night": glazbena ljetna poslatica!

Foto: Universal Music

Ljetna ljubavna priča!

Rich-Mond/ "Touch The Night": glazbena ljetna poslatica!

 

U glavnoj ulozi u videu je nekadašnja slovenska balerina, a sniman je u Staroj Baškoj na Krku, gradu Zagrebu te jednoj slovenskoj zračnoj luci!

Nakon što su predstavili svoju ljetnu glazbenu poslasticu – debitantski singl „Touch The Night“, hrvatsko-slovenski DJ i producentski duo RICH-MOND predstavlja i službeni videospot, koji je od danas dostupan putem njihovog YouTube VEVO kanala!

Video donosi ljetnu ljubavnu priču, koja uz prikaz odmora, avanture i noćnog izlaska donosi i fenomenalne kadrove naše obale, gdje se ovakve priče zasigurno događaju svakog ljeta! Sniman je na različitim lokacijama, koje uključuju Staru Bašku na otoku Krku, grad Zagreb te Zračnu luku Cerklje ob Krki.

„Budući da je pjesma ljubavne tematike, s isprepletenom melankoličnom i sretnom vibrom, nije nam bio cilj napraviti spot koji se cijelo vrijeme vrti oko nas, zato smo angažirali Moniku i Danijela da u spotu igraju ulogu ljubavnog para“ otkriva Yakka iz RICH-MONDA i nastavlja „Video smo snimali u nekoliko navrata, čekajući pogodno vrijeme, na nekoliko različitih lokacija – zato je bilo vozikanja, improviziranja, promjena planova, ali smo uspjeli na kraju ostati pri osnovnoj ideji koju smo zamislili. Hvala svima na sudjelovanju i doprinosu!“

RICH-MOND je novo ime svjetske glazbene scene,no  duo čine dvojica iskusnih regionalnih DJ-eva i producenata – Domagoj Jakić - Yakka iz Hrvatske te Robert Sotošek – Robbi iz Slovenije! Zajedničkim snagama stvorili su pjesmu „Touch The Night“, idealnu za klubove i plesne podije ljetnih destinacija diljem svijeta, a u tome im je pomogla i talentirana pjevačica iz Miamija, Victoria Richard, koja je zaslužna za vokalnu dionicu!

Pgledajte!