Toplo ili hladno? Godišnje doba te otkriva...

Foto: Fotolia

Proljeće ili jesen?

Fun test/ Toplo ili hladno? Godišnje doba te otkriva...

Stiglo nam je proljeće, no ti nisi baš oduševljena jer ti više odgovaraju hladniji dani? Hm, nisi jedina, a ponešto o sebi možeš i naučiti ovisno o tome osjećaš li se bolje kad je hladno ili kad zagrije sunce...

Dakle, voliš li više prženje na suncu ili grudanje na snijegu? Otkrij što tvoje omiljeno godišnje doba govori o tebi...

Proljetna inspiracija!

Uvijek si vesela, a prijateljstvo ti je najvažnije na svijetu. Svijet gledaš kroz ružičaste naočale i u svakoj situaciji vidiš nešto pozitivno. Svima si inspiracija, svima pomažeš super savjetima i uvijek si otvorena za nove ideje.

Ljetna partijanerica!

Obožavaš toplinu, druženje, smijeh. Mrziš biti zatvorena u kući, a dan bez frendova za tebe je najgora kazna. Voliš se zabavljati, dečki te obožavaju jer si otvorena i voliš flert. Ne podnosiš samoću i dosadu.

Jesenska kreativka!

Ti si čista kreativna energija. Talentirana si za umjetnost i voliš provoditi vrijeme sređujući vlastite misli i ideje. Točno znaš što želiš u životu i uvijek uporno radiš da bi ostvarila svoje snove. Ne voliš kritike.

Zimska pametnica!

O svakoj temi imaš nešto pametno za reći. No prijateljstva ne sklapaš olako i treba ti dosta vremena da nekome počneš vjerovati. Više voliš knjige i filmove od ludih tuluma. Znaš se suočiti sa svakim problemom i život shvaćaš prilično ozbiljno.