U kina stiže film Aladin, novi Disneyev spektakl!

Franka Batelić kao Jasmina/ U kina stiže film Aladin, novi Disneyev spektakl!

U kina nam stiže novi Disneyev film "Aladin", hit film animiranog klasika koji je obilježio djetinjstvo generacija diljem svijeta! Igrani film Aladin u kina stiže 23. svibnja u distribuciji 2I Filma, i mi ga jedva čekamo!

Franka Batelić utjelovila je princezu Jasminu (Franki je ovo prvo sudjelovanje u sinkronizaciji filma; 2010. je u animiranom filmu Vrlo zapetljana priča odradila pjevačke dionice Zlatokose, no sada je glasom u potpunosti princeza Jasmina!).

"Aladin je moj najdraži crtani film svih vremena, a pjesma “A Whole New World” je najljepša pjesma ikada skladana za crtiće! Nije bilo sretnije osobe od mene kada su me pozvali da budem lik Jasmine u novom filmu Aladin.", izjavila je Franka. 

Ulogu Duha u originalnoj verziji odigrao Will Smith, u domaćoj ga je glasom utjelovio Mario Petreković! "Jedan od tih klinaca koji već desetljećima slušaju ovaj Disneyev klasik sam, vjerovali ili ne, i ja. Alibaba i 40 hajduka, čarobna svjetiljka, dobri duh iz svjetiljke, Jasmina i njeni, ja i moji, svi mi smo bili i još smo uvijek, da ne kažem, familijarno povezani", kaže Mario. 

 

Jedva čekamo čuti Franku...

Franka Batelic 1

 

Originalnu verziju filma Aladin režirao je Guy Ritchie, dok sinkroniziranu potpisuje Ivan Plazibat, a produkciju Livada produkcija. Aladina tumači Fabijan Pavao Medvešek, a ostalim likovima glasove su posudili Dražen Šivak, Pero Juričić, Mia Melcher, Dado Ćosić, Milan Pleština, Luna Lastrić, Jan Nikola Baš, Dražen Bratulić, Iva Jerković, Mirela Brekalo Popović i Branko Smiljanić. 

 

Pogledaj trailer!