S Likom Kolorado i njihovim fanovima proputujte od New Yorka do Hong Konga!

"Miris auta moje majke"/ S Likom Kolorado i njihovim fanovima proputujte od New Yorka do Hong Konga!

Zagrebačka četvorka Lika Kolorado i dosad je znala iznenaditi fanove sjajnim spotovima, a ovog puta, zasluge za novo video izdanje pripadaju upravo vjernim fanovima benda!

“Miris auta moje majke je ljetna stvar, nastala nekog ljeta, ni ne sjećam se kojeg, u posljednjim danima prije no što sam auto spomenutoj majci trebao vratiti. Na cesti prema Zagrebu, unatoč mojoj želji da avantura što duže potraje, auto nije htio stati, nije htio ostati bez benge, nije htio iznenadno ostati bez gume, auspuha, bilo koji izgovor, koliko sam ih god priželjkivao, samo da ljeto ne okonča, samo da još malo ostanem na cestama.” - objasnio je frontman benda, Filip Riđički.

Poziv za ovaj zanimljivi kolaborativni glazbeno-fanovski video projekt, Lika Kolorado uputila je svojim fanovima na Facebook profilu krajem svibnja te ih pozvala da mobitelom snime kratak, statičan kadar pogleda kroz najdraži im prozor u njihovom domu, a sjajnoj ideji odazvalo se gotovo stotinu fanova.

“Spot je, ipak, krenuo od pretpostavke da je pjesma i putna, upravo za te avanture koje te nađu, na kraju, negdje u nekim drugim krajevima, pred drugim šumama, stanovima i pogledima, pa ako je već stvar putna, zašto ne i spot. Zamolili smo prijatelje, fanove, slučajne prolaznike na internetu da snime kratki kadar prozora kroz koji najviše vole gledati, spojili ih u jedno, i zaokružili sa željom da k’o Petar Pan izlazimo iz tih prozora negdje van sive rutine. Zahvalni smo za svaki kadar, pogled, jer dokazuju da niti jedan nije isti, pa tako ni ljudi koji kroz njih gledaju.” - poručuju iz Like Kolorado.


**** LIKA KOLORADO je indie rock četvorka koju predvodi glumac i glazbenik Filip Riđički. Već se puno pričalo o njima, osvojili su mnoge nagrade na raznim natječajima, proslavili se energičnim nastupima na svim relevantnim pozornicama u Hrvatskoj te se prošle godine okitili titulom najboljeg mladog benda Ha|Ge|eF-a. Najnovije veliko postignuće, uz izdavanje albuma prvijenca, nedavni je nastup na velikoj pozornici ovogodišnjeg rasprodanog INmusic festivala na kojemu su zasjali pred mnogobrojnom domaćom i inozemnom publikom.

 


Proputujte s Likom Kolorado od New Yorka do Hong Konga: