"Pridružite nam se 9. lipnja u Avenue Mallu!"

Foto: Menart

Sa snimanja spota...

Pravila igre vas pozivaju/ "Pridružite nam se 9. lipnja u Avenue Mallu!"

„Pridružite nam se u subotu u Avenue Mallu i proslavite s nama izlazak našeg drugog studijskog albuma!“

Pravila Igre predstavljaju svoj drugi album, imena “Kako nam stvari stoje”. Na albumu se nalazi 10 pjesama i bonus pjesma remix aktualnog singla po kojem se album i zove.

Akustičnom svirkom uživo, 9.6. u 10:30 sati u Menart knjižari u Avenu Mallu, bend će proslaviti izlazak albuma, družiti se s publikom i potpisivati album.

Izlazak novog albuma, najavili su i novom singlom „Ime ljubavi“, a spot koji je pun ljubavnih scena, zgodnog pjevača i prelijepe Sarah Puškaš pobjednice izbora "Lice godine 2018. možete pogledati ovdje

 

„Produkcijski smo na ovom albumu malo moderniji i idemo ukorak s vremenom, a potrudili smo se i da novi album prati novi imidž benda. Počevši s ekipom  ekipa suradnika, energije u studiju, fotkanja, sve je oko stvaranje ovog albuma bilo nekako lijepo, veselo, svijetlo i prozračno pa je i cover jednako takav. Drukčiji je od prethodnog, ali i od svih naših dosadašnjih službenih fotografija. Nadamo se da će  svi koji  kupe album uživati u novim pjesama barem onoliko koliko smo mi uživali stvarajući ih. Autorski dvojac na cijelom albumu je isti kao i do sada tako da možete očekivati prepoznatljiv zvuk i stil koji njegujemo od samih početaka, ali u malo modernijim aranžmanima“ – izjavili su dečki iz benda  i pozivaju sve da im se pridruže ovu subotu 9.6. u 10:30 sati ispred Menart Multimedijalne knjižare u Avenue Mallu.

 

Osim Zagreba, dečki će album promovirati i u sljedećim gradovima:

 

•      16.6. Rijeka - Knjižara Znanje

•      17.6. Osijek - Tisak Media, Portanova centar

•      24.6. Split - Tisak Media, City Center one

 

Sve informacije o promocijama albuma i nadolazećim planovima grupe, pratite na njihovom  Facebook i Instagram profilu.

 

pravila